Om oss

Vilka utmaningar har vi i dagens samhälle? Hur kan vi göra för att få ut maximalt av vår tid på jorden? Det handlar om väldigt svåra frågor och dessa är också exempel på ämnen som vi kommer att skriva om på den här sidan. Vi vill ta oss an de större frågorna – men utan att negligera de mer vardagliga spörsmålen.

Vi som arbetar med sidan har väldigt olika liv och olika livserfarenheter. Vi kommer från olika bakgrunder och lever i olika familjekonstellationer. Det ska vara vår styrka: vi skriver om saker och ämnen ur olika perspektiv. Det ger en bredd och en mer dynamisk sida som passar för fler läsare.

Hälsa och välmående är två områden som förenar oss. Vi brinner för hälsa, för träning och för ett ökat välmående. Där kommer vi aldrig att tvärsäkert slå fast någonting och säga att det här passar alla. Vi vet att alla har olika behov och lever olika liv. Det vi däremot kan göra är att ge tips baserat på våra egna erfarenheter samt väcka olika tankar som kanske kan få dig att göra en förändring i ditt liv. Hur kan du stressa mindre? Hur kan träning och motion implementeras i ditt liv utan att det känns som ett tvång? Hur kan du äta bättre mat utan att det tar en massa värdefull tid från alla andra måsten i vardagen? Vårt mål är att lära dig att balansera på denna lina och hitta en väg som passar just för dig och din familj.

I detta kommer även behovet av hjälp att dyka upp. Vi anser att vi hjälp är nödvändigt för att klara av vardagen. Kan du renovera ditt hem utan professionell hjälp – och har du verkligen tiden för detta? Hur skulle det fungera om du – liksom många andra – tog hjälp med hemstädning? Vi ska peka på för- och nackdelar med detta och gå igenom olika områden där extern hjälp definitivt kan vara en bra lösning för att livspusslet ska gå ihop.

Kort sagt. Vi ska skapa en sida om allt – och för alla. Välkommen!