Sälj lägenheten med mäklare i Sundsvall

För att smidigt genomföra en lägenhetsförsäljning kan man anlita en erfaren mäklare i Sundsvall. Affären blir tryggt genomförd för både säljare och köpare.

Ida klappade ömt på magen. Ibland överträffar verkligheten dikten. Hon ville sitta och nypa sig i armen hela dagarna för att förstå att det var sant. Om ett par månader skulle Ida och Oliver bli föräldrar för första gången. Bara det var i sig ett stort steg.

De hade pratat lite löst om att sälja sin lägenhet genom en mäklarfirma i Sundsvall för att hitta något större. Kanske ett hus med uppvuxen trädgård, eller en nybyggd villa. Planerna hade varit lite vaga men de fanns där. Hon hade nämnt för sina föräldrar att de tänkte börja titta på lite hus nu när de skulle bli tre.

Lyckade affärer med hjälp av mäklare i Sundsvall

Igår var de på söndagsmiddag hemma hos hennes föräldrar när de släppte bomben. Hennes älskade föräldrar ville ge dem sitt hus som ett förskottsarv. Helt galet. De tänkte bygga ett litet Attefallshus på tomten att ha när de inte var i Spanien. Den dag de skulle flytta hem igen var planen en lägenhet inne i stan.

Oliver och Ida var helt förstummade. Det var för bra för att vara sant nästan, det kunde inte bli bättre än så här. De skulle sälja den nuvarande lägenheten och på så sätt få ett startkapital för vissa renoveringar de skulle göra. Tänk att det lilla pyret skulle få växa upp lika idylliskt som Ida hade gjort.