Kameraövervakning ger dig full kontroll

Du som av någon anledning behöver ha extra säkerhet runt ditt hem eller ditt företag bör läsa på om kameraövervakning. Rätt använt kan intelligent kameraövervakning spara många slantar.

Alla vet att arbetskraft är dyrt. Du som i dagsläget använder dig av ronderande väktare ska fundera på om du inte kan byta ut en del av de arbetstimmarna mot att investera i ett bra system för kameraövervakning i stället. En fysisk person som går ronder som väktare kan trots allt bara vara på ett ställe samtidigt. Genom kameraövervakning får du inte bara ögon i nacken, utan i 360 graders vinkel. Och dygnet runt.

Ett intelligent system för kameraövervakning skickar information fortlöpande till en enhet du själv väljer. Du kan dels ha någon anställd som sitter och övervakar många skärmar samtidigt, och dels kan du själv få tillgång till kamerabilderna direkt i din iPhone, iPad eller någon annan mobil enhet.

Så hjälper säkerhetsbolaget dig med kameraövervakning

Som ytterligare grädde på moset kan din kameraövervakning generera omedelbara åtgärder hos ett säkerhetsbolag, direkt när dina kameror registrerar aktivitet som inte borde finnas där. Det behöver inte nödvändigtvis vara ett pågående inbrott. Ditt säkerhetsbolag kan instrueras att vidta åtgärder så fort en bil eller okänd person rör sig i närområdet. Bra för dig som inte vill ta några som helst risker med säkerheten.

Det är dock viktigt att du läser på om regler för kameraövervakning innan du installerar systemet. Det krävs nämligen tillstånd, men det hjälper leverantören av systemet ofta till med att ansöka om.